torsdag 29 april 2010

Betesfisk och Co-pilot!!

Efter ett pass med skutan i Göta älv med den mycket rara frontmonterade elmotorn tog Stockis sitt förnuft till fånga och kompleterade med en Co-pilot!! Ska bli sjukt fint att kunna dricka pils och dra fetpikes i höst under trollingen, utan en motor som brölar i örat!!

Och i med mörtstugan till våra feta Kolja sarvar=)


Och i med pikegodiset i nya mörtförådet, fd skithus!!

På söndag blir det den årliga piketräffen i Hemmasjön. Team DB kör i år med 2 båtar och hoppas självklart med total utklassning. Vi måste ju hålla namnet, då Team DB tog hem båda första platserna förra året. En hel del grymma Pikepsyk kommer delta och det ska bli ett sant nöje att fiska skiten ur dom=) Over and out//Fläsk-tjock-stripp-delux-ala carte-Stock!!

söndag 25 april 2010

Tot 22 pikes!











Alla BASTARDS samlade idag. Jag och Matte i en båt, och Klubba och Dajja i den andra. Jerk och spinn efter gädda i Hemmasjön! Varmt och gött va det med en del vind. Sol till början som senare övergick i moln. Det jerkades, spinnfiskades, spinnflugfiskades och även lite gummitrolling blev det. Tot 22 pikes fördelat följande. Klubba 9st, Stocken 7st, Dajja 3st och Matte 3st. Mycket snipor och kass snittvikt. Dajja toppade med en 101cm på 6,22kg. Stocken två st runt 5kg. Matte nån på 3kg och Johnny en runt 4,5kg Nu får dom feta ta och snyta till sig och slänga sig över våra beten som det ska göra! Bättre lycka nästa gång//Stocken!

torsdag 22 april 2010

Kläder till Bastardsen!

Sen har vi Klubbas pikemaskin som är dekaltrimmad delux!



Idag åkte även mörtstugan i med Stockis homemade "currysmegg". Kommer givetvis vara fullproppad till på söndag. Då det ska flötestrolla jävlar, på Norra V!!!God natt//Sockis

Fläskstock är nu en mediahora....

http://fiskejournalen.se/den-raddade-fisketuren/

onsdag 21 april 2010

Norra Vättern!!





Efter att ha mekat båtmotor vid naturrampen i Aspa kom vi ut på sjön. Fisket som skulle bedrivas var självklart gädda. Metoden för dagen var jerk och spinn. En hel del flötestrollare ute. Väl ute på sjön ca kl 10.30 va det soligt, molnfritt och spegelblankt. Ganska trögt med andra ord. Vi körde av en kant och fiskade på ca 3 meter när det smäller på extremt försiktigt på min Hellhound. 2 sekunder går sen följer en jättevirvel precis intill båten. Helt klart en bättre fisk. Småbittert, sen har både Klubba och Dajja varsin pet. Mycket försiktiga kontakter är det som följer. det börjar blåsa på lite hårdare och molnen tätnar. Dajja och Klubba har ytterligare några stötar men inget mer. Dajja mår skit och känner sig sjuk, så vi testar en sista vik innan vi beger oss hem. Lägger oss lite utanför vass viken och börjar denga. Jag nu på en 4-play aborre och Klubba på en blå vit Zalt. Dajja sitter mest och mår skit. I femte kastet nyper det till igen i mitt bete. Den här gången är man med och lägger in ett mothugg. Den sitter. Tror inte på nån bjässe, och mitt i min drill har Klubba en klar 10+ på följe intill båten, men som sen vänder precis nedan för dojjorna på han, surt! Väl inne vid båten, ser man att det är en bättre firre. hon vägs till 9,2 fördelat på 111cm! Romstin och grann får hos simma tillbaka. Gött Stockis tar täten på Vätternpike, samt nytt båt rekord i Klubbas skuta=)=)=)=) På söndag ska de riktigt feta upp//Stocken

måndag 19 april 2010

"Rapport" från Klubba!

Ska lära mr slöKlubba hur man lägger in rapporter på sidan inom kort. Han med medfiskare drog till sjön idag igen. Endast 1 snipa och 5 tappade hugg!! Jävla sopa=) Imorrn blir det norra Vättern jerk i alla fall. Så ska vi visa mörttrollarna att det går att ta 10+ på spinn nu också=) Rapporter säger att en del 10+ mm kommit upp, grattis till dom gubbarna! Ses imorgon Bastardos!!!!//Fläskstripp!!

lördag 17 april 2010

Kapten är tillbaka

Japp då var det gjort..... kapten är inte båtlös längre.... Var i Lidköping idag och inhandlade en Crecent 465 med en Mariner 20 Hk från -01 + en 30 kärra .... Allt detta till det facila priset av 12 500:- ... Gubben ville ha 25 000 men som en san bastard så var jag tvungen att få gubben på andra tankar och det lyckades jag me.... finns lite att göra på den me de va ju tanken att jag ville ha ett objekt att sätta vinkel slipen i och bygga om för mina behov... Här kommer lite bilder.


torsdag 15 april 2010

Isfritt hemmasjön!!

Klubba, hans farsa, Dajja och Ted drog igår till hemmasjön då isen hade släppt på i stort sätt hela sjön, inkl norra delen. När jag mötte upp boysen efter jobbet runt 17.00 hade 5 snipor synat insidan av båten. Trögt och mycket köldstel fisk med en hel del iglar på. Jag och Klubba, som va de enda som stannade kvar på kvällen. Vi drog direkt till norra igen och började jerka. Vi drog varsin snipa på Big Bandit. Ju senare det blev, desto mer aktivitet på sjön. Det plaskade i varje vass, och mycket fisk uppe på ytan. Bäst drag var det i passagen till norra. Där drogs det ytteligare 3 pikes. Johnny störst med ca 4kg. De stora höll sig passiva. Men det handlar om dagar innan det sätter fart, hävdar Viby proffsen. Skitfiske till er i helgen. Då drar Stockis till fjollträsk (sthlm) och entrar ett sjukt lyxigt japanskt spa/hotell med jobbet! Dret full lär man bli och vråla till samtliga anställda "Im soLLy im soLLy, tomoLLow tomoLLow=) Nästa vecka på tisdag blir det Norra Vättern där fetpikes skall kramas//Storstocken

Gött och idag fick man Team Drunken Bastard klibbor till båtarna, blir rart!

söndag 11 april 2010

Vättern premiär!

Blev en tur som sagt till Vättern igår. Jag och Johnny körde i gummibåten, och Mårten och hans brossa lånade alu skutan. Drog senare vidare till Ommeberg och spinnfiskade utan minsta pet. Blåste en del och va rätt kallt, så passet blev ganska kort där. På vägen hem började det givetvis hugga lite för Mårten och hans bror. Två snipor och en tjockis runt 8kg och en runt 5kg. Kul för dom! Vi drog förbi Hemmasjön för att se över båtarna och isläget där. Öppet på sina håll och nästan hela norra isfritt! Vi testade igen och i med båten vid fågeltornet där det va öppet. Inte en pet. Trevlig dag men fiskemässigt för vår del blev tyvärr anus! Drog hem till stugan där det blev oxfile och öl, whiskey, gin/tonic fylla! Idag har man oxå styrt upp fiskeboden som blev mycket rar. Tack för trevlig kväll!! Fläskstock!!

fredag 9 april 2010

Välkomna BASTARDS!!!

Tean Drunken Bastard hälsar polarna Johnny "Klubba" Hjalmarsson och Daniel "Dajja" Johansson välkomna till teamet. Detta är två gäddpsyk vi fiskat med en hel del ett tag nu. Gäddproffsen har fina pikes på sina samveten! Klubba med en fläskmadam över 16kg och Dajja en fetknopp på 14,87kg. Dessa herrar tar varje tillfälle som ges till att dra fetpikes, och det ska bli ett sant nöje att fiska vidare med er!

I morgon blir det Vättern premiär för Stockhus och Klubba. Men på turen hakar också polarn Mårten och hans bror. Skitfiske till oss alla! Får se om det blev bra eller anus imorgon!

tisdag 6 april 2010

Snabbpass!

Fick med mig farsan ner till svartån för att försöka lite åpike. Vi testade nere vid inloppet, förbi småbåtshamnen. Farsan dängde gamla trotjänare abu atom. Själv testade jag lite flötmete med död mört. Ingen vidare aktivitet, dock ett misstänkt göshugg på min mört, samt en följare på farsans blänke. Trevligt minipass dock med skysst väder. För att trösta blev det ju att dra till Odx och införskaffa lite mer gummi, samt tre stycken mycket rara gäddspinnflugor. Blir fint i våra favorit grunda pölar. Hoppas på isfritt nu inom kort!! Stockbastarden

söndag 4 april 2010

Påsk fiske Göta älv!





Efter att ha grejjat med min båt samt Johnnys landade lotten på Göta älv. Jag, Matte, Johnny, Dajja, "Sunshine", "Linda Hilton" och "Polski" var det som åkte. Nykittade båtar med nya ekolod och mycket rara frontmonterade elmotorer. På min, en Minn-Kota powerdrive v2 40lds. Johnnys en Watersnake 55lds.



Första tanken var så klart att påsken skulle läggas i norra Vättern. Men efter den här jävla snö/kallt så in i helvete vintern låg ju isen. Vi väntade in i det sista, men tillslut bestämde vi oss för att ta in på ett smått märkligt vandrarhem i Kungälv. Lite dyrt men skysst standard. Plus vara också att vi kunde ha båtarna nedanför boendet. Så vi kunde vara hur bakfulla vi behagade utan att behöva hålla på och traila! Vi kom fram på fredag (påskafton) efter lunch nån gång. Så vi startade med att käka kebab, som var allt annat än mums. Smaka och såg ut som gallal kärring häl. Packade upp i rummen och fixade det sista med båtarna. Trots ganska sena fick vi i båtarna. Vi märkte ganska snart att det kan bli svårfiskat pga den extremt hårda strömmen. Med motorerna avstängda drev vi i 2 knop. Vi jerkade av lite vassar utan resultat. Gick över på trolling istället och prova nya elmotorn. Bästa köpet! Funkade kalas! Regnet kom och så gjorde också trippens första och näst sista fisk för den här påsken. Blev en fin tjockis runt 8 kg och 103cm. Tog på en grönsvart Elien Eil på yttersta paravanen som slickade en vasskant. Vi sicksackade mellan djupkanterna som låg på 10m, 5m och 3m. Det var allt för dagen.


De andra två dagarna va skit. Det skådades ett par solande pikes samt nån följare på Dajjas grejjer. Sista dagen klarade Dajja namnet med en snipa i 2kg klassen. Thats it! Dock jävligt gött väder med mycket sol, och grymt riggat påskkäk av "markstyrkan". Tack alla för en riktigt nice (dock, rätt fisklös) helg!! //Fläskstocken

Där hör det här fyllot hemma!!!