söndag 27 juni 2010

Gösfiske Sottern!

Glad midsommar alla Bastards!! Idag drog Stocken, Klubbski och Dajja till Sottern för lite göstrolling. Snorhett men med en hel del blåst, Gick inget vidare tyvärr. Blev endast 1st gös och 5st slemraketer. Inget av nämnbar storlek, gösen var av godkänt längd och fick bli Stockens kvällsmat. Trevlig och varm dag på sjön. Trots en urflippad solstingsklubba som roades med att simulera hugg på de andra bastardens spön, genom att rycka i linan. Sjukt störigt, men i helt rätt bastard anda!!//Stocksnus

måndag 21 juni 2010

Från trögt till insane!




Som utlovat drog jag och polaren Sudden till Hemmasjön för att prova lyckan igen på ytfiske efter gädda. Upp mot norra delen blev det och in i den totalt igenvuxna delen. Det är som en enda stor matta av näckrosor. Men vilket sjukt fiske det blev. Gäddorna va som galna under näckistäcket och attakerade våra buzzers från alla håll. Men på 30-50cm djup är det ingen lek att få dom att kroka. Och speciellt som buzzerspinnarna bara är försedd med enkelkrok. Vi hade säkert kontakt med 50-60 fisk som ville men bara inte kunde kliva på. Av dessa var det endast 3 stycken som fick syna insidan av båten. Samt två riktigt fina som tappades efter dom trasslat in sig i näckisarna. Här är den enda godkända som vägde runt 6-7kg, fördelat på 102cm. Stört kul fiske, blir ev dit i morrn med. Klubba drar dit i morrn bitti=)

söndag 20 juni 2010

Fan så trögt det går nu då!!

Har inte bloggats mycket på sista tiden nu, shame on us!! Kan bero på många faktorer så som pyskbryt, fylla/bakfylla, paltkoma, slöhet samt en hel del jobb. Detta har Bastardsen i alla fall sysslat med:

"Norasjön", trolling, småpikes och några gösar.
"Dajjasjön" pikespinn, smågäddor med en hel del kontakter samt en fining tappad intill båten.
"Halvsjön": Spinn, några små pikeslaner=(
"Hemmasjön": Ytfiske. Fiskepussys dock kontakt med en hel del fisk. Fiskjävlarna stog under alla näckor och det va tot omöjligt att kroka pikesen.

Idag är också Dajja på Möckeln och hoppas på fetpikes/fläskgösar på trolling. Efter 6 timmars fiske hade dom lyckats med hela 2 hugg. Efter det oklart. Som det ser ut får Möckeln en till chans i morrn, medans Stockis och Karlstads finest "Sudden" ev drar till Hemmasjön!

tisdag 8 juni 2010

Dajja leverarar 100 klubbare!







Hatten av för Dajja Bastard som under två kvällspass lyckats kroka 3 metersfiskar. Igår landade han en 100cm 6kg och en 101cm 6,5kg. I kväll hoppade en bättre på 109cm på som vägdes till 7,88kg. Tot drog han 9 fisk idag grattis. Allt tagna på stora 4-play, i sitt hemmavatten. I och med det går han om Stockis i meterligan. Dajja 7st och Stockis 6st över 100cm! Men till helgen ska det fanemej kontras!! Grymt jobbat ditt skogsmongo=) Och i morrn får Team Drunken Bastards sina efterlänktade fiskekläder. Hoppas på succe! Over and out//Stocken

Borre/gösfiske!

Jag, Klubbski och Dajja drog till Letälven i söndags för lite verticalfiske efter gös och grov borre! Blev ett 20 tal fina borrar, hälften låg mellan 400-600g. Tre pikes klippte även på, och två tappade bättre gösar! Varm och go dag på sjön//Fläskstocklarsan!